A.L.T., zoneterapi og kropsterapi

Varighed: 80 minutter
DKK 980,-

En grundig og personlig tilrettelagt behandling ud fra dine problematikker.

Jeg har skabt min egen unikke behandlingsform, ved at integrere mine erfaringer fra zoneterapi, A.L.T., akupressur, kostvejledning og bindevævsterapi . 

Zoneterapi: For at afbalancere de indre kropslige processer.

A.L.T.: For at opnå naturlig skønhed og løsne spændinger i ansigtet.

Bindevævsterapi: Let og åben kropsholdning. Jeg arbejder specifikt på muskler og bindevæv for at afhjælpe spændinger skævheder og arvæv. Herved opnås en kropskorrektion, så kroppen føles fri i sin bevægelighed og afspændt.

Læs mere om alle behandlingsmetoderne

Mange af mine klienter kommer med problemer som spændinger i ansigtet og kroppen, der fx viser sig som kæbe- og hovedpine, fordøjelses- og stresssymptomer eller luftvejsproblemer. Jeg er særligt optaget af  kvindeproblematikker, hormonelle ubalancer samt graviditet og fødsel.

Første behandling starter med en samtale, hvor jeg tager udgangspunkt i dine problematikker og tilrettelægger et behandlingsforløb ud fra dette.

Under behandlingen kommer du ofte ned i alfa eller theta frekvens (også kaldet for den ”guddommelige hjernebølge”), som ligger lige mellem søvn og vågen tilstand. Det er der hjernen regenererer og der hvor du kan opnå mental klarhed og ro. Der frigives endorfiner; kroppens beroligende lykkehormoner. Spiralen af ubehagelige symptomer som tankemylder, hjertebanken stopper for en stund eller bliver brudt.

De fleste oplever en bedring og følelse af velvære og opløftet tilstand allerede efter første behandling. Der kan også komme forskellige kortvarige udrensningsreaktioner. Det kan fx være opblussen af gamle sygdomssymptomer, øget vandladning og ændret fordøjelsesmønster. Dette skal ses som en positiv reaktion på, at der nu sker en udrensning og dermed en bedring af kroppens tilstand. Behandlingen kan dog sagtens have virket, selvom man ikke oplever disse reaktioner. 

FIRMing Qi

Varighed: 90 minutter
DKK 1.280,-

Dette er akademiets signaturbehandling.

I 2020 blev akademiet nomineret til Danish Beauty Award – og vandt som årets skønhedsbehandling.

En 90 minutters holistisk ansigtsbehandling, som sætter nærvær og sanselighed i fokus. Der arbejdes med teknikker fra ALT. zoneterapi, kropskorrigerende bindevævsmassage, qi gong, akupressur og kraniosakralterapi. Her arbejdes i dybden, med at fjerne spændinger og stress i ansigtsmuskulaturen og kroppen, mens  blodtilførslen bliver styrket og ophobede affaldsstoffer udskilles. Du vil opleve et ansigtsløft, healing af nervesystemet, en pause for tankemyller og stress symptomer.  Der bruges nøje udvalgte og helt rene produker af høj kvalitet, og med naturlige dufte, som vil nænsomt, men effektivt øger hudens smidighed, fugtighed, blødhed og fasthed – vil give dig en oplevelse af øjeblikkelig virkning, som også kan mærkes på sigt. 

Jeg har udviklet behandlingen ud fra de erfaringer, jeg har fået i de 25 år jeg har været Ansigtsterapeut og kropsbehandler, og som kunne skabe en effektiv skønhedsbehandling som ikke kun gav et løft i ansigtet, men også en følelse af frihed og lethed i kroppen . 

Behandlingen er en kombination af A.L.T, kropsterapi, Qi gong og zoneterapi, blandet med min viden om kosmetik, kost og gamle urter. FIRMing Qi er en fantastisk behandling, der både er behagelig at modtage og giver synlige og mærkbare resultater.

Det er en anderledes skønhedsbehandling hvor målet er at skabe et naturlig ansigts- og kropsløft og samtidig skabe flow i klientens livsenergi (Qi). Ved at afspænde og skabe længde i kroppen forstærkes det naturlige ansigtsløft. Jeg har fokus på at skabe flad mave og åbent bryst, løsne musklerne i nakke og skulder og forbedre vejrtrækningen. 

Jeg starter altid med en samtale, hvor vi finder ud af, fokus skal være- og hvad du ønsker at få ud af behandlingen. Selvom behandlingen er blid, virker den effektivt i de dybe bindevævslag og den unikke bindevævsterapi, som er har udviklet af Stanley Rosenberg – blandet med den nyeste viden inden for området.

Theta frekvens. Også kaldet for den ”guddommelige hjernebølge”. Under behandlingen kommer du ofte ned i alfa eller theta frekvens, som er lige imellem dybe søvn og vågen tilstand. Det er der hjernen regenerere og der hvor du kan opnå mental klarhed og ro. Der frigives endorfiner; kroppens beroligende lykke hormoner. Spiralen af ubehagelige symptomer som tankemyller, hjertebanken stopper for en stund eller bliver brudt. 

Ansigtet får et mere levende udtryk og følelsesmæssigt giver behandlingen, en lethed ved stimulation af nervesystemet, sænkes klientens stress niveau.

Teknikken er det bærende element og produkterne bliver individuelt tilpasset. 

Alle produkter er bæredygtige danske mærker.

Læs mere om FIRMing Qi hér.

Rudolph Facial Care

Varighed: 100 minutter
DKK 1.280,-

En holistisk 100 minutters Rudolph ansigtsbehandling, som sætter nærvær og sanselighed i fokus. Der arbejdes med teknikker fra zoneterapi, akupressur, kraniosakralterapi og bindevævsmassage. Her arbejdes i dybden, med at fjerne spændinger og stress i ansigtsmuskulaturen, mens at blodtilførslen bliver styrket og ophobede affaldsstoffer udskilles.

Du vil opleve et ansigtsløft, med pause for tankestrømme. Rudolph Care økologiske og naturlige olier og cremer vil nænsomt, men effektivt øge hudens smidighed, fugtighed, blødhed og fasthed, mens sanserne forkæles, med duftnoter fra bl.a. hvid jasmin, fersken og melon blomst.

Kombinationen af ingrediensernes høje kvalitet og den enkelte, men effektive teknik – vil give dig en oplevelse af øjeblikkelig virkning, som også kan mærkes på sigt. Du vil føle sig afstresset og revitaliseret, med fornyet energi og et opfrisket, smilende ansigt og sind.

A.L.T. Ansigtsbehandling

Varighed: 50 minutter
DKK 780,-

Varighed: 80 minutter
DKK 980,-

A.L.T er en blid og behagelig ansigtsmassage- terapi, hvis formål er at give et mere levende og smuk udstråling i ansigtet.

Krop, tanke og følelser hænger sammen. Musklerne i vores ansigt viser vores følelsesudtryk, inden vi selv når at registrere det. Behandlingen kan derfor også bruges til psykisk velvære, ved at slippe gamle spændinger igennem den blide afspænding.

Der arbejdes på 97 muskler og derfor anbefales der i alt 6 behandlinger, for at gennemgå hele ansigtet og hals. 

Under behandlingen får du også viden om kost og kroppens almene tilstand.

Ved at arbejde på ansigtes zoner og aku punkter påvirkes resten af kroppen positivt.

Efter en times afslappende, behagelig og blid A.L.T massage, vil du opleve, hvor effektiv A.L.T terapien kan være. Du kan se resultatet i ansigtet og føle dig afspændt i resten af kroppen. Processen fortsætter i dybden og vil omfatte alle 97 muskler i ansigtet, hårbunden, nakken, halsen bryst og ryg. leo.

Terapien giver et naturligt ansigts løft, fysiske problematikker og ro i sindet og er til kvinder, som ønsker et alternativ eller supplement til kirurgisk ansigtsløft filler og botox.

Terapien virker også, ved at stimulere og afspænde huden, musklerne og det omkringliggende bindevæv. Ved at genskabe elasticiteten i vævet bliver ansigtet naturligt løftet. huden får mere farve og ser sundere og friskere ud.

– Et Harmonisk ansigtsudtryk

– Bedre bid-funktion

– Du ser gladere og frisker ud

– Følelse af lethed og glæde

– God og sund glød i huden

– Vævet føles mere vitalt og spændstigt  

– Et naturligt åbent ansigt

– Større øjne og læber

Læs alt om A.L.T her

Da klienten under en ALT behandling kommer ned i en dyb afspænding i alfa-theta frekvens, er det meget gavnligt for klienter med stresssymptomer, hjertebanken, søvnløshed og tankemyller.

ALT kan have gavnlig virkning ved fysiske problematikker som kæbespændinger, tics, hovedpine, hals, bryst og nakkeproblemer.

Suki skincare skønhedsbehandling

Pro-age Ansigtsløft med glow, serum og peeling kombineret med A.L.T 

Varighed: 75 min.
Pris 980 ,-  

Menopause Skønhedsbehandling og zoneterapi for hormonelle gener.
Af produkter lavet til kvinder i overgangsalder  

Varighed: 75 min  
Pris 980,- 

Suki clear og biome behandlingsforløb af problemhud.
Ansigtsbehandling, makeup, kosttilskud og zoneterapi  

Varighed: 50 min  
Pris 780,- 

Behandlingerne tilrettelægges efter din problemstilling. 

Se også suzi englefødder