Marie Juel, Indehaver

”Jeg startede min første klinik i 1998 og har lige siden arbejdet med zoneterapi, med særligt fokus inden for problematikker i kvindekroppen, hormonelle ubalancer, graviditet og fødsel.”

Som 20-årig startede jeg min uddannelse inden for sundhedsområdet på diakonissestiftelsen. Her fik jeg interesse for kombinationen mellem den etablerede og den alternative verden. På baggrund af min interesse i alternative behandlingsformer blev jeg uddannet FDZ Zoneterapeut i 1997. Lige siden har jeg arbejdet med zoneterapi, og er bl.a. efteruddannet inden for graviditet og fødsler.

I 2001 blev jeg uddannet i Rosenberg teknik og A.L.T Terapi af Stanley Rosenberg, Eva Brinch og Elsebeth Grossbøl. Det var en stor øjenåbner for mig, hvordan man også kunne få adgang til kroppens spændinger med en blid og effektiv metode.

I 2016 blev jeg uddannet i Ida P Rolfmetode som gav mig en høj faglighed i at arbejde med bevægeapparatet.

Jeg har igennem årene skabt min egen unikke behandlingsform ved at integrere zoneterapi, ALT og bindevævsteknik, hvor klienten får en grundig personlig tilrettelagt behandling ud fra de problematikker, klienten kommer med.

I 2018 begyndte jeg at uddanne andre i min viden i bindevævets magiske univers. Og har fået anerkendelse og tilladelse af Stanley Rosenberg til at uddanne andre i ALT og Bindevævsterapi uddannelsen. Jeg er taknemmelig for at viderebringe Stanley Rosenbergs viden, da jeg har oplevet, hvor effektiv og gavnlig hans unikke behandlingsform har været for mine klienter.

I 2020 blev jeg nomineret og vandt Danish Beauty Award i kategorien “Årets skønhedsbehandling” med behandlingen Firming Qi – en behandlingsform, hvor jeg kombinerer ALT, bindevævsterapi, Qi gong og zoneterapi med min viden om kost, urter og ernæring.

Min kærlighed til kunst og den visuelle skønhed gjorde, at jeg blev uddannet makeupartist (1997). Efter mange år med den glamourøse modeverden, tv og film valgte jeg at specialisere mig i den naturlige og personlige makeup til private og til portrætfoto. Jeg har fået lov til at arbejde for flere af de største danske fotografer. Sideløbende har jeg derfor en farverig karriere som makeup-artist, hvor jeg har formået at integrere A.L.T og makeup under fotosessions som en helt unik kompetence.

Privat er jeg gift og bor i Gentofte med min mand, vores fire børn og katten Molly. 

1994: Sundhedshjælper. Diakonissestiftelsen

1997: Zoneterapeut – FDZ

1997: Makeup-artist – Fagskolen for dekorativ make-up

1996: Kursus i zoneterapi for gravide, fødende og spædbørn

1998: Grundkursus i Kinesiologi

2000: Rosenberg-teknik, Stanley Rosenberg Institute

2002: A.L.T.-terapeut. Stanly Rosenberg Institute

2002: Hjælpelærer på A.L.T.-uddannelsen og bindevævsteknik, Stanley Rosenberg Institute

2010: Hotstone massage

2013: Stanley Rosenberg – løbene kurser og supervision

2015: Aut. Rudolph Care signature facial og mama care-behandler

2015-16: Kropskorrigerende bindvævsterapi v. Living posture

2019: Grundlagde Akademi for Bindevævsterapi

Underviser i Bindevævsterapi, ALT og FIRMing QI

2022: Grundlage Akademi Rosendalen

2023: OrthyPody, Touch Point, Annie Trigg og Sue Alma Evans

Skaermbillede_2022-10-10_kl._15.21.31_675x447_crop_center

Klinikken & Akademiet

Du finder de rolige lokaler i hjertet af Østerbro.
Akademi’et blev grundlagt i 2022 af Marie Juel, som har mere end 25 års erfaring inden for Zoneterapi, A.L.T og bindevævsteknik. 

Flemming Zahle, Underviser

Flemming Zahle har 15 års erfaring og uddannelse indenfor yoga og åndedrætsøvelser

Han har i de sidste 11 år holdt kurser i bla fængsler, hvor han underviser i stresshåndtering og rehabiliterings træning, ved hjælp af åndedrætsøvelser og yoga. 

Igennem egenpraksis, har Flemming en dyb og personlig erfaring med at minimere stress, sygdom og hele gamle traumer. Udover at undervise i yoga og åndedrætsøvelser, har han taget en pædagogisk uddannelse og er uddannet Bindevævsterapeut. 

På uddannelsen vil Flemming undervise i åndedrætsøvelser og yoga, for at give jer et indblik ind i jeres egen krop og nervesystem. For at lære kroppens signaler og sprog at kende, er det vigtigt at man lærer at lytte til det kroppen fortæller. Derfor vil Flemming undervise jer i samme, som at I kan blive endnu bedre behandler.

Jonas Dueholm, Gæstelærer

Jonas er gæstelærer på uddannelsen til bindevævsterapeut og underviser i Fascial Flow.

Jonas er uddannet Fascial Flow guide, BA i musik og bevægelse, professionel musiker, samt kandidat i pædagogik, med fokus på kropslig læring. 

Han underviser i bl.a. Hjernerystelsesforeningen og på Den Rytmiske Højskole.

Ea Skibsdal, Gæstelærer

Ea er gæstelærer på uddannelsen til bindevævsterapeut og underviser i viden om hjernen og nervesystemet og dets kobling til bindevævet.

Ea er uddannet neurobiolog fra Københavns Universitet, og har en PhD i Neurobiologi. Hun har i flere år forsket i hjernen og udvikling af ny medicin og behandlingsformer til bl.a. epilepsi, angst og multipel sklerose på hhv. Københavns- og Århus universitet, Rigshospitalet, samt i privat biotech.

I 2017 besluttede hun at sadle om og arbejder i dag som alternativ behandler og healer.