Behandlingsmetoder

Hvad er Bindevæv, A.L.T, FIRMing Qi og Zoneterapi? 

Bindevævet er ét stort væv, der ved at folde sig rundt om og ind imellem muskler, knogler, organer, kar og nerver giver den form. Derfor kan bindevævsbehandlingen anvendes til at korrigere kropsholdningen.

Tidligere tillagde man ikke bindevævet nogen større betydning, men nyere forskning viser, at bindevævet er fyldt med et finmasket nervevæv, der er mere følsomt overfor fysiske og følelsesmæssige påvirkninger.

Et sundt bindevæv arbejder frit og arbejder med kroppens signaler. Det skifter imellem at være støttende, stabiliserende og elastisk. Når kroppen udsættes for belastende situationer som stress, traumer, uhensigtsmæssige arbejdsstillinger eller almindelig aldring, mindskes bindevævets elasticitet. Det ses f.eks. i ansigtet som rynker, smerter og manglende bevægelsesfrihed i kroppen. 

Teknikken har en positiv effekt på behandling af arvæv.

Hos Akademi Rosendalen kommer du til at arbejde med Rosenberg teknikken. Det er en terapiform, der er udviklet af Stanley Rosenberg, Rolfer og pionér indenfor bindevævsterapien.

Når du anvender Rosenberg teknikken i arbejdet med bindevævet, genvinder det sin elasticitet. Musklernes ydeevne bliver stærkere og kroppen rettes op i balance.

I arbejdet med bindevævet ser man kroppen som én helhed. Man søger at finde ind til årsagen til problemerne i stedet for at symptombehandle. Da bindevævet er ét stort samlet væv, er det ikke altid der, hvor smerten mærkes, at problemet er opstået

Som bindevævsbehandler arbejder du altid blidt og inviterende, hvilket også gavner din arbejdsstilling så du ikke selv belastet af at give behandlingen.

Teknikken, er en blid metode, hvor man med en nærmest subtil berøring, inviterer kroppen til selv at arbejde sig ud af spændingerne og herved opstår en varig effekt.

A.L.T er en blid og behagelig ansigtsmassage- terapi, hvis formål er at give et mere levende og smuk udstråling i ansigtet.

A.L.T terapi giver et naturligt ansigts løft, fysiske problematikker og ro i sindet.

A.L.T terapi er til kvinder som gerne vil have et alternativ eller supplement til kirurgisk ansigtsløft filler og botox.

Terapien virker ved at stimulere og afspænde huden, musklerne og det omkringliggende bindevæv. Ved at genskabe elasticiteten i vævet bliver ansigtet naturligt løftet. huden får mere farve og ser sundere og friskere ud.

Krop, tanke og følelser hænger sammen. Musklerne i vores ansigt viser vores følelsesudtryk, inden vi selv når at registrere det. Behandlingen kan derfor også bruges til psykisk velvære ved at slippe gamle spændinger igennem den blide afspænding.

Stress og ALT. Da klienten under en ALT behandling kommer ned i en dyb afspænding i alfa-theta frekvens er det meget gavnligt for klienter med stresssymptomer, hjertebanken, søvnløshed og tankemyller.

ALT kan have gavnlig virkning ved fysiske problematikker som kæbespændinger, tics, hovedpine, hals, bryst og nakkeproblemer.

Der arbejdes på 97 muskler og derfor anbefales der seks behandlinger for at gennemgå hele ansigtet samt halsen. Jeg kommer ind på kost og kroppens almene tilstand.

Ved at arbejde på ansigtes zoner og aku punkter, påvirkes resten af kroppen positivt.

Efter en times afslappende, behagelig og blid A.L.T massage, vil du opleve, hvor effektiv A.L.T terapien kan være. Du kan se resultatet i ansigtet og føle dig afspændt i resten af kroppen. Processen fortsætter i dybden og vil omfatte alle 97 muskler i ansigtet, hårbunden, nakken, halsen bryst og ryg.

– Et Harmonisk ansigtsudtryk

– Bedre bid-funktion

– Du ser gladere og frisker ud

– Følelse af lethed og glæde

– God og sund glød i huden

– Vævet føles mere vitalt og spændstigt  

– Et naturligt åbent ansigt

– Større øjne og læber

Fascia Instant Release Massage

FIRMing Qi er blevet kåret til årets bedste skønhedsbehandling af Danish Beauty Award 2020. 

Skønhed findes i bindevævet. 

Da jeg havde Akademi for bindevævsterapi, udviklede jeg denne signatur behandling, som skal give klienten et naturligt ansigtsløft og opmærksomhed på kropholdning, og valg af rene produkter, der øger klientens livsenergi = Qi 

Man arbejder med en blid, næsten suptil berøring af bindevævet i ansigtet, for at løsne spændinger og for at øge elasticiteten i musklerne.

 Dette følges op, med arbejde på decolleté, brystkassen og maven for at bedre kropsholdningen, åbne brystet og give kroppen længde, som optimerer ansigtsløftet i ansigtet. 

Selvom behandlingen er blid, virker den dybt og effektivt og indeholder bl.a. den unikke bindevævsteknik, som Stanley Rosenberg har udviklet, blandet med den nyeste viden inden for området. 

Ansigtet får et mere levende udtryk og smerter forårsaget af spændinger, kan aftage. Følelsesmæssigt giver behandlingen en lethed og ved stimulation af nervesystemet, sænkes klientens stress niveau. 

Teknikken er det bærende element og produkterne bliver individuelt tilpasset. Alle produkter er bæredygtige rene mærker. 

FIRMing Qi er en fantastisk behandling, der er både behagelig at modtage og med synlige og mærkbare resultater. 

Alle kursister på ALT/firming qi uddannelsen kan tilbyde denne unikke behandling. 

Zoneterapi er massage af de reflexzoner, der sidder på fødderne. Det er en massageform der positivt påvirker kroppen indefra. Ved hjælp af kroppens egne processer, udløst af zoneterapi, opnåes udskillelse af affaldsstoffer, øget blodgennemstrømning og genopbyggelse af belastet væv. Således stimuleres kroppens organer, muskler, nerver, hormoner og immun-forsvar til at arbejde bedre.

De fleste bruger zoneterapi og massage til at opnå fysisk bedring og velvære. Mange i min klinik kommer ved akutte eller kroniske problemer, det kan f.eks. være stress, problemer i fordøjelsessystemet, i luftvejene, hormonelle forstyrrelser og muskelspændinger. Jeg har haft gode erfaringer med kolik hos nyfødte og har mange kvinder før og under graviditet. Er du usikker på din helbredstilstand, bør du altid opsøge læge før du modtager zoneterapi eller massage.

Første behandling starter med en samtale, hvor jeg tager udgangspunkt i din problematik og tilrettelægger en behandling ud fra dette. I min behandling indgår zoneterapi, bindevævsmassage, akupressur, kinesiologi, A.L.T. og kostvejledning. De fleste oplever en bedring og følelse af velvære allerede efter første behandling.

Men der kan også komme forskellige kortvarige udrensningsreaktioner. Det kan f.eks. være opblussen af gamle sygdomssymptomer, øget vandladning og ændret fordøjelsesmønster. Dette skal ses som en positiv reaktion på, at der nu sker en udrensning og dermed en bedring af kroppens tilstand. Behandlingen kan dog sagtens have virket selvom man ikke oplever disse reaktioner. Behandlingen varer 50-90 minutter.