FIRming Qi

Varighed: 90 minutter
DKK 1.280,-

Dette er Akademiets signatur behandling.

I 2020 blev akademiet nomineret til Danish BeautyAward – og vandt som årets skønheds behandling.

Jeg har udviklet behandlingen ud fra de erfaringer, jeg har fået i de 25 år jeg har været Ansigtsterapeut og kropsbehandler, og som kunne skabe en effektiv skønhedsbehandling som ikke kun gav et løft i ansigtet, men også en følelse af frihed og lethed i kroppen . 

Behandlingen er en kombination af, A.L.T, kropsterapi, Qi gong og zoneterapi, blandet med min viden om kosmetik, kost og gamle urter. FIRMing Qi er en fantastisk behandling, der er både behagelig at modtage og med synlige og mærkbare resultater.

Dette er også en anderledes skønhedsbehandling hvor målet er at skabe en skønhedsbehandling der giver et naturlig ansigts og kropsløft og samtidig skaber flow i klientens livsenergi= Qi .Ved at afspænde og skabe længde i kroppen forstærkes det naturlige ansigtsløft. Ud over ansigtsbehandlingen har jeg fokus på at skabe flad mave og åbent bryst, løsne musklerne i nakke og skulder og forbedre vejrtrækningen.

Jeg starter altid med en samtale, hvor vi finder ud af, fokus skal være- og hvad du ønsker at få ud af behandlingen. Selvom behandlingen er blid, virker den effektivt i de dybe bindevævslag og den unikke bindevævsterapi, som er har udviklet af Stanley Rosenberg – blandet med den nyeste viden inden for området.

Theta frekvens. Også kaldet for den ”guddommelige hjernebølge”. Under behandlingen kommer du ofte ned i alfa eller theta frekvens, som er lige imellem dybe søvn og vågen tilstand. Det er der hjernen regenerere og der hvor du kan opnå mental klarhed og ro. Der frigives endorfiner; kroppens beroligende lykke hormoner. Spiralen af ubehagelige symptomer som tankemyller, hjertebanken stopper for en stund eller bliver brudt. 

Ansigtet får et mere levende udtryk og følelsesmæssigt giver behandlingen, en lethed ved stimulation af nervesystemet, sænkes klientens stress niveau.

Teknikken er det bærende element og produkterne bliver individuelt tilpasset. 

Alle produkter er bæredygtige danske mærker.

Læs mere om FIRMing Qi hér.