Hvad er A.L.T?

A.L.T er en blid og behagelig ansigtsmassage- terapi, hvis formål er at give et mere levende og smuk udstråling i ansigtet.

A.L.T terapi giver et naturligt ansigts løft, fysiske problematikker og ro i sindet.

A.L.T terapi er til kvinder som gerne vil have et alternativ eller supplement til kirurgisk ansigtsløft filler og botox.

Terapien virker ved at stimulere og afspænde huden, musklerne og det omkringliggende bindevæv. Ved at genskabe elasticiteten i vævet bliver ansigtet naturligt løftet. huden får mere farve og ser sundere og friskere ud.

Krop, tanke og følelser hænger sammen. Musklerne i vores ansigt viser vores følelsesudtryk, inden vi selv når at registrere det. Behandlingen kan derfor også bruges til psykisk velvære ved at slippe gamle spændinger igennem den blide afspænding.

Stress og ALT. Da klienten under en ALT behandling kommer ned i en dyb afspænding i alfa-theta frekvens er det meget gavnligt for klienter med stresssymptomer, hjertebanken, søvnløshed og tankemyller.

ALT kan have gavnlig virkning ved fysiske problematikker som kæbespændinger, tics, hovedpine, hals, bryst og nakkeproblemer.

Der arbejdes på 97 muskler og derfor anbefales der seks behandlinger for at gennemgå hele ansigtet samt halsen. Jeg kommer ind på kost og kroppens almene tilstand.

Ved at arbejde på ansigtes zoner og aku punkter, påvirkes resten af kroppen positivt.

Efter en times afslappende, behagelig og blid A.L.T massage, vil du opleve, hvor effektiv A.L.T terapien kan være. Du kan se resultatet i ansigtet og føle dig afspændt i resten af kroppen. Processen fortsætter i dybden og vil omfatte alle 97 muskler i ansigtet, hårbunden, nakken, halsen bryst og ryg.

ALT terapi kan have en gavnlig effekt på:

– Et Harmonisk ansigtsudtryk

– Bedre bid-funktion

– Du ser gladere og frisker ud

– Følelse af lethed og glæde

– God og sund glød i huden

– Vævet føles mere vitalt og spændstigt  

– Et naturligt åbent ansigt

– Større øjne og læber