Hvad er FIRMing Qi?

Fascia Instant Release Massage

FIRMing Qi er blevet kåret til årets bedste skønhedsbehandling af Danish Beauty Award 2020. 

Skønhed findes i bindevævet.

Da jeg havde Akademi for bindevævsterapi, udviklede jeg denne signatur behandling, som skal give klienten et naturligt ansigtsløft og opmærksomhed på kropholdning, og valg af rene produkter, der øger klientens livsenergi = Qi 

Man arbejder med en blid, næsten suptil berøring af bindevævet i ansigtet, for at løsne spændinger og for at øge elasticiteten i musklerne.

 Dette følges op, med arbejde på decolleté, brystkassen og maven for at bedre kropsholdningen, åbne brystet og give kroppen længde, som optimerer ansigtsløftet i ansigtet. 

Selvom behandlingen er blid, virker den dybt og effektivt og indeholder bl.a. den unikke bindevævsteknik, som Stanley Rosenberg har udviklet, blandet med den nyeste viden inden for området. 

Ansigtet får et mere levende udtryk og smerter forårsaget af spændinger, kan aftage. Følelsesmæssigt giver behandlingen en lethed og ved stimulation af nervesystemet, sænkes klientens stress niveau. 

Teknikken er det bærende element og produkterne bliver individuelt tilpasset. Alle produkter er bæredygtige rene mærker. 

FIRMing Qi er en fantastisk behandling, der er både behagelig at modtage og med synlige og mærkbare resultater. 

Alle kursister på ALT/firming qi uddannelsen kan tilbyde denne unikke behandling.