Hvad er zoneterapi og hvordan virker det?

Zoneterapi er massage af de reflexzoner, der sidder på fødderne. Det er en massageform der positivt påvirker kroppen indefra. Ved hjælp af kroppens egne processer, udløst af zoneterapi, opnåes udskillelse af affaldsstoffer, øget blodgennemstrømning og genopbyggelse af belastet væv. Således stimuleres kroppens organer, muskler, nerver, hormoner og immun-forsvar til at arbejde bedre.

Hvem opsøger en zoneterapeut-massør?

De fleste bruger zoneterapi og massage til at opnå fysisk bedring og velvære. Mange i min klinik kommer ved akutte eller kroniske problemer, det kan f.eks. være stress, problemer i fordøjelsessystemet, i luftvejene, hormonelle forstyrrelser og muskelspændinger. Jeg har haft gode erfaringer med kolik hos nyfødte og har mange kvinder før og under graviditet. Er du usikker på din helbredstilstand, bør du altid opsøge læge før du modtager zoneterapi eller massage.

Min behandling

Første behandling starter med en samtale, hvor jeg tager udgangspunkt i din problematik og tilrettelægger en behandling ud fra dette. I min behandling indgår zoneterapi, bindevævsmassage, akupressur, kinesiologi, A.L.T. og kostvejledning. De fleste oplever en bedring og følelse af velvære allerede efter første behandling.

Men der kan også komme forskellige kortvarige udrensningsreaktioner. Det kan f.eks. være opblussen af gamle sygdomssymptomer, øget vandladning og ændret fordøjelsesmønster. Dette skal ses som en positiv reaktion på, at der nu sker en udrensning og dermed en bedring af kroppens tilstand. Behandlingen kan dog sagtens have virket selvom man ikke oplever disse reaktioner. Behandlingen varer 50-90 minutter.