A.L.T., zoneterapi og bindevævsmassage

Varighed: 80 minutter
DKK 980,-

Personlig tilrettelagt behandling. Med A.L.T, Zoneterapi og Bindevævsmassage.

Jeg har skabt min egen unikke behandlingsform, ved at integrere mine 25 års erfaringer fra Zoneterapi, ALT, Akupressur, kostvejledning og bindevævsterapi – hvor du får en grundig og personlig tilrettelagt behandling ud fra dine problematikker. 

Første behandling starter med en samtale, hvor jeg tager udgangspunkt i din problematik og tilrettelægger et behandlingsforløb ud fra dette.

Fx. Spændinger i ansigtet som kæbe og hovedpine, muskel, fordøjelse og stresssymptomer Kvindeproblematikker, hormonelle graviditet og fødsel er nogle af de problemer mine klienter kommer med.

I min behandling indgår zoneterapi, bindevævsmassage, akupressur, A.L.T. og kostvejledning. De fleste oplever en bedring og følelse af velvære allerede efter første behandling. Der kan også komme forskellige kortvarige udrensningsreaktioner. Det kan f.eks. være opblussen af gamle sygdomssymptomer, øget vandladning og ændret fordøjelsesmønster. Dette skal ses som en positiv reaktion på, at der nu sker en udrensning og dermed en bedring af kroppens tilstand. Behandlingen kan dog sagtens have virket selvom man ikke oplever disse reaktioner. 

Zoneterapi: For at afbalancere de indre kropslige processer.

A.L.T: For at opnå naturlig skønhed og løsne spændinger i ansigtet.

Bindevævsteknik: Let og åben kropsholdning. Jeg arbejder specifikt på muskler og bindevæv for at afhjælpe spændinger skævheder og arvæv. Herved opnås en kropskorrektion, så kroppen føles fri i sin bevægelighed og afspændt.
Læs mere alle behandlingsmetoderne hér

Theta frekvens. Også kaldet for den ”guddommelige hjernebølge”. Under behandlingen kommer du ofte ned i alfa eller theta frekvens, som er lige imellem dybe søvn og vågen tilstand. Det er der hjernen regenerere og der hvor du kan opnå mental klarhed og ro. Der frigives endorfiner; kroppens beroligende lykke hormoner. Spiralen af ubehagelige symptomer som tankemyller, hjertebanken stopper for en stund eller bliver brudt.

Firming Qi

Varighed: 90 minutter
DKK 1.280,-

Dette er Akademiets signatur behandling.

I 2020 blev akademiet nomineret til Danish BeautyAward – og vandt som årets skønheds behandling.

Jeg har udviklet behandlingen ud fra de erfaringer, jeg har fået i de 25 år jeg har været Ansigtsterapeut og kropsbehandler, og som kunne skabe en effektiv skønhedsbehandling som ikke kun gav et løft i ansigtet, men også en følelse af frihed og lethed i kroppen . 

Behandlingen er en kombination af, A.L.T, kropsterapi, Qi gong og zoneterapi, blandet med min viden om kosmetik, kost og gamle urter. FIRMing Qi er en fantastisk behandling, der er både behagelig at modtage og med synlige og mærkbare resultater.

Dette er også en anderledes skønhedsbehandling hvor målet er at skabe en skønhedsbehandling der giver et naturlig ansigts og kropsløft og samtidig skaber flow i klientens livsenergi= Qi .Ved at afspænde og skabe længde i kroppen forstærkes det naturlige ansigtsløft. Ud over ansigtsbehandlingen har jeg fokus på at skabe flad mave og åbent bryst, løsne musklerne i nakke og skulder og forbedre vejrtrækningen.

Jeg starter altid med en samtale, hvor vi finder ud af, fokus skal være- og hvad du ønsker at få ud af behandlingen. Selvom behandlingen er blid, virker den effektivt i de dybe bindevævslag og den unikke bindevævsterapi, som er har udviklet af Stanley Rosenberg – blandet med den nyeste viden inden for området.

Theta frekvens. Også kaldet for den ”guddommelige hjernebølge”. Under behandlingen kommer du ofte ned i alfa eller theta frekvens, som er lige imellem dybe søvn og vågen tilstand. Det er der hjernen regenerere og der hvor du kan opnå mental klarhed og ro. Der frigives endorfiner; kroppens beroligende lykke hormoner. Spiralen af ubehagelige symptomer som tankemyller, hjertebanken stopper for en stund eller bliver brudt. 

Ansigtet får et mere levende udtryk og følelsesmæssigt giver behandlingen, en lethed ved stimulation af nervesystemet, sænkes klientens stress niveau.

Teknikken er det bærende element og produkterne bliver individuelt tilpasset. 

Alle produkter er bæredygtige danske mærker.

Læs mere om FIRMing Qi hér.

Bindevævsteknik

Varighed: 75 minutter
DKK 980,-

Ved bindevævsteknik afbalanceres kropsholdningen og bevægemønstret, ved at løsne spændinger i muskler og bindevæv, med en blid og dybdegående metode.

Ved at frigøre spændinger i musklerne og i bindevævet, opnår du en øget lymfe og blodcirkulationen – vævet føles forløst og bevægelserne bliver mere smidige og lette. Din vejrtrækningen bliver bedre og du føler dig mere fri og let.

Med en afbalanceret kropsholdning, skal du ikke bruge kræfter på at holde dig oprejst. Du bliver løftet fra dit fundament/core indefra og det føles som om, du har fået mere styrke. Nogle oplever at de mærker sig selv og sine følelser bedre efter en behandling. 

Jeg anbefaler bindevævsteknik ved alle former for træthed, smerter og begrænset bevægelse i muskulaturen.

Arvæv kan give mange skævheder og ved at få afspændt et ar kan det lette hele kropsbalancen. 

Bindevævsteknik er en god kombination med ALT og zoneterapi så du kan også vælge Rosendal signatur behandling. 

Læs mere alle behandlingsmetoderne hér

Behandlingens forløb og formål

Genopbygning af kroppen i et forløb. I dette forløb har jeg fokus på:

– At frigøre vejrtrækningen

– At frigøre fødder, ankler, knæ bækken og hofte

– At skabe balance i højre og venstre side

– At skabe længde på kroppens for- og bagside

– At afspænde hovedet, halsen, nakken, skuldrene, hænder og armene.

Det anbefales, at du køber et forløb på 6 gange og at der går 2 uger mellem hver behandling for at kroppen får tid til at integrere den nye krop. 

Pris for et samlet forløb er 5.800 kr.

Kan også fås i 90 minutters session – 1.280 kr.